¨°o.O ( منتديات همس السحاب ) O.o°¨

<html dir="rtl">
<if condition="$show[guest]">
<!-- Improve registration Rates -->
<style type="text/css">
#topbar{
position:absolute;
border: 1px solid black;
padding: 4px;
background-color: pink;
width: 380px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}

</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 30 //set x offset of bar in pixels
var startY = 4 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar">

<p align="center">
<img border="0" src="http://www.mpr9.com/up/1_183.gif" width="50" height="50">
<img border="0" src="http://www.musicaup.com/users/62/11/01/smiles/876661.gif" width="75" height="33">
<img border="0" src="http://www.mpr9.com/up/1_183.gif" width="50" height="50"><br>

<a href="" onClick="closebar(); return false"><img src="http://www.mpr9.com/vb/close.gif" border="1" /></a>
<span lang="ar-sa">رسالة الترحيب</span>. للتسجيل الرجاء اضغط <a href="http://help.hamselsahab.ahlamontada.com/profile.forum?mode=register
"><font color="#FF0000">هنـا</font></a>
</div></if>


¨°o.O ( منتديات همس السحاب ) O.o°¨

عالم من الافكار الحديثة فوق سحابة المنتدى
 
البوابةالرئيسيةس .و .جالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

شاطر | 
 

 راتب الموظف المصرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
soliman.rwash
مدير المنتدى
مدير المنتدى
avatar

تاريخ التسجيل : 09/09/2009
العمر : 42
الموقع : فوق سحابة المنتدى

مُساهمةموضوع: راتب الموظف المصرى   الأحد سبتمبر 27, 2009 11:46 am


: راتب الموظف المصرى



في جلسة ودية بين الرئيس المصري حسني مبارك والرئيس الأمريكى باراك
> أوباما، دار الحوار ا لتالى:
> مبارك: فخامة الرئيس ... كم متوسط راتب الموظف الأمريكى في الشهر؟
> أوباما: حوالى 5.000 دولار.
> مبارك: وكم يصرف شهريا؟
> أوباما: حوالى 2.800 دولار.
> مبارك: يعنى يبقى معاه 2.200 دولار، ويا ترى بيعمل بالمبلغ الباقي ده ايه؟
> أوباما: فى الحقيقة لأننا دولة ديمقراطية، احنا ما بنسألوش.
> أوباما: وانتم يا فخامة الرئيس... كام متوسط راتب الموظف عندكم؟
> مبارك: حوالى 200 دولار.
> أوباما: أووو!!! ... وبيصرف كام؟
> مبارك: حوالى 5.000 دولار.
> أوباما: ومنين بيجيب الفرق الكبير ده؟؟؟!!!!
> مبارك: فى الحقيقة لأننا دولة ديمقراطية زيكم بالضبط، احنا كمان ما بنسألوش.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
hend hozain
مشرفة عالم حواء
مشرفة عالم حواء
avatar

تاريخ التسجيل : 10/09/2009
الموقع : tobe or no.t tobe

مُساهمةموضوع: رد: راتب الموظف المصرى   الأحد سبتمبر 27, 2009 2:46 pm

ههههه
اه والله احنا ديموقراطين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
السادات 2010
مشرف عام المنتدى
مشرف عام المنتدى
avatar

تاريخ التسجيل : 07/09/2009
العمر : 43

مُساهمةموضوع: رد: راتب الموظف المصرى   الأحد سبتمبر 27, 2009 10:05 pm

ونعم الديمقراطية يا سلم
بس نسيت اقولك ان الديمقراطية ليها انياب
هههههههههههههههههههههههههههههه
شكرا لاسهامتك المميزة
بقولك ايه سلملى ع الديمقراطية والملوخية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
soliman.rwash
مدير المنتدى
مدير المنتدى
avatar

تاريخ التسجيل : 09/09/2009
العمر : 42
الموقع : فوق سحابة المنتدى

مُساهمةموضوع: رد: راتب الموظف المصرى   الإثنين سبتمبر 28, 2009 9:25 am

عزيزتى هند
عزيزى السادات
اشكركم على المرور
وهى دى الديمقراطية ولا ايه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
salah+
مشرف المنتديات العامة
مشرف المنتديات العامة
avatar

تاريخ التسجيل : 07/09/2009
الموقع : عند حافة الموت مع الأمل

مُساهمةموضوع: رد: راتب الموظف المصرى   الجمعة أكتوبر 02, 2009 10:51 am

بجد موضوع جنان

فعلا دولتنا دولة تمام


لكن

من الخلف


بارك الله فيك اخي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
راتب الموظف المصرى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
¨°o.O ( منتديات همس السحاب ) O.o°¨  :: ¨°o.O (المــنتــديات العـــــــامة) O.o°¨ :: .[الـرأي والـرأي الأخــر ]...-
انتقل الى: